Trainers Helder Persoonlijk Leiderschap

foto Marinda
“Leef je droom, droom niet je leven.”

 

Marinda Wiersema

Als kind wilde ik graag ontdekkingsreiziger worden. Naarmate ik ouder werd kwam ik tot de conclusie dat het leven zelf één grote reis is. Na mijn studie Communicatie ben ik jarenlang werkzaam geweest als adviseur marketing en communicatie in het bedrijfsleven. Op een gegeven moment gaf dit mij steeds minder energie en voldoening. Op mijn vijfendertigste heb ik uiteindelijk het roer omgegooid en heb ik mij omgeschoold tot trainer, coach en therapeut (via vierjarige Shiatsu-opleiding/Do-In yoga, NLP-practitioner, NLP-master, coaching opleiding, Emotional Freedom Technique (EFT), Intuïtieve ontwikkeling, familie-opstellingen, zwangerschapsyoga en persoonlijk proceswerk van Johannes Schmidt).

Gedreven door mijn nieuwsgierigheid naar hoe mensen denken, voelen en wat hun drijft help ik mensen op zoek te gaan naar hun bestemming, hun hart te volgen en meer te gaan houden van het onvoorspelbare van het leven. Het raakt mij als mensen durven te leven vanuit hun hart en diepste verlangens.In mijn werk en leven heb ik op diverse kruispunten gestaan en met het zweet in mijn handen keuzes gemaakt door mijn hart te volgen en regelmatig risico’s te nemen.  De training “Helder Persoonlijk Leiderschap” is een nieuwe uitdaging voor mij waar alles wat ik in de afgelopen 15 jaar heb geleerd bij elkaar komt.

Naast mijn werk als trainer, coach en therapeut via energy&people begeleid ik stiefmoeders via Stiefmamz en via MAMZ! vrouwen rondom de zwangerschap. Daarnaast ben ik als mede-oprichter en docent verbonden aan MAMZ! Academy.

Samenwonend: twee dochters, twee stiefzoons.

 

141212 Margot en John-9

Margot van Beyma

Al tijdens mijn studie sociale economie ontdekte ik dat gedrag van mensen, hun drijfveren en ontwikkeling, en hun onderlinge verhoudingen mij heel erg boeide. Door middel van opleidingen en trainingen heb ik mij verder ontwikkeld tot coach, procesbegeleider, trainer en organisatie-adviseur (o.a. propedeuse psychologie, 3-jarige Phoenix Opleiding tot coach/begeleider, NLP Practitioner, Transactionele Analyse masterclass, DISC, familie-opstellingen, Deep Democracy).

Mijn grootste drijfveer is het stimuleren van de ontwikkeling van mensen. Het boeit mij nog altijd mateloos om te zien hoe mensen hun leven vorm geven en hun weg bewandelen. En het geeft me een kick om te zien hoeveel energie er vrij komt als mensen doen waar ze werkelijk plezier in hebben.

In mijn carrière ben ik meerdere malen in het diepe gesprongen en een andere weg ingeslagen. De beslissing om GlassWorks Consult op te richten, samen met John Obbens, was ook zo’n moment. Mijn keuzes heb ik gemaakt door goed na te denken en vooral ook heel goed te voelen. Wat wil ik? Met het aanboren van het benodigde lef heb ik stappen in een nieuwe richting gezet en de kick van de (kleine) successen ervaren. Dat gun ik de deelnemers aan deze training ook!