Over mij

Energy & People werkt nauw samen met diverse organisaties en professionals. Zo is ook de samenwerking met Lenny Volger van BalansNatuurlijk en Gaby Bosch ontstaan.

 

Marinda Wiersema

Marinda begeleidt al jaren met passie en plezier dertigers en veertigers rondom de thema’s keuzes maken in werk en leven, burn-out, vitaliteit, balans, traumaverwerking en zwangerschap. Daarnaast is ze mede-eigenaar en docent bij het opleidingsinstituut MAMZ! Academy en begeleidt ze vrouwen rondom de zwangerschap.

 

Achtergrond

Na haar HEAO startte ze in het bedrijfsleven en werkte als manager en adviseur op het gebied van marketing en communicatie. Halverwege de dertig gooide ze het roer om. Ze volgde onder meer diverse opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ze is een gecertificeerd Mind-Walk trainer, Master NLP-coach, EFT-therapeut, Shiatsutherapeut, Do-In trainer, zwangerschapscoach en outdoorbegeleider. Zij vindt een goede balans in haar leven door de combinatie van haar werk met “het hoofd en het hart” als mentor en trainer en met “de handen en het hart” als therapeut. Haar droom is om haar werk zoveel mogelijk buiten te doen en daar mensen te helpen in hun zoektocht naar balans, kracht en geluk in het leven. Het liefst in de natuur ergens op de wereld of op plaatsen waar positieve en krachtige energie voelbaar is.

“Als kind wilde ik graag ontdekkingsreiziger worden. Op zoek naar het onbekende, nieuwe ervaringen opdoen en weer thuiskomen. Naarmate ik ouder werd kwam ik tot de conclusie dat het leven zelf één grote reis is. Gedreven door mijn nieuwsgierigheid naar hoe mensen denken en mijn behoefte aan wezenlijk contact met de ander, help ik mensen op zoek te gaan naar hun bestemming, hun hart te volgen en meer te gaan houden van het onvoorspelbare van het leven. Het raakt mij als mensen durven te leven vanuit hun diepste verlangens in plaats van bij hun keuzes vooral te worden gedreven door angst en behoefte aan controle. Ik werk vanuit een respectvolle en rustige benadering gecombineerd met op zijn tijd een dosis humor en luchtigheid.

Vanuit mijn oosterse opleiding heb ik geleerd en ervaren wat de impact is van onze geest op het lichaam en vice versa. In mijn werk als trainer, coach en therapeut vind je dit weer terug ter ondersteuning van het persoonlijke proces.”