Cursus Mind-Walk I

Niet om ergens te komen, maar om ergens te zijn…..

In onze hectische samenleving is het goed om je batterij soms weer op te laden. Je rent je benen onder je lijf uit, zorgt voor iedereen behalve voor jezelf, hebt moeite met ontspannen of weet gewoonweg niet meer hoe dat moet. Je hoofd is te vol… Dan wordt het tijd om daar wat aan te doen voordat de man met de hamer komt. Dat kan met Mind-Walk. Sinds november 2017 ben ik gecertificeerd Mind-Walk trainer en vanaf februari 2018 ga ik deze trainingen verzorgen. Mind-Walk vertrekt vanuit verschillende plaatsen rondom Zeist.
 

Wat is Mind-Walk?

Mind-Walk is mindfull wandelen, gecombineerd met invloeden uit de tai chi, yoga, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Deze oefeningen zijn geïntegreerd in 4 wandelingen van ongeveer 3 tot maximaal 5 km per keer, onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, even tijd voor jezelf te nemen en geschikt voor beginnende en gevorderde wandelaars van alle conditie-niveaus. Iedereen kan meedoen.

 

Mind-Walk is ontmoeten en ont-moeten!

 

Lijkt het je wat om…
  • lekker te wandelen (niet in snelheid maar in rust, dus zonder te zweten)?
  • je fitter en energieker te voelen, kortom te werken aan je gezondheid?
  • heerlijk te ontspannen en te genieten van de natuur?
  • je hoofd leeg te lopen (minder stress te ervaren) waardoor je stemming verbetert?
  • en ook te lachen?
  • Meld je dan aan voor deze outdoortraining en wandel jezelf naar balans!

 

Wanneer en waar?

De eerste cursus van 4 lessen (met elke training ander thema) vindt plaats op woensdagochtend van 9.30 uur tot ongeveer 11.00 uur. Data worden nog bepaald in 2018.

De wandelingen gaan in alle weersomstandigheden door. Alleen bij weeralarm niet. Draag gemakkelijk zittende kleding en geen al te zwaar schoeisel. Het vertrekpunt kan wisselen per week zodat we kennis kunnen maken met de verschillende natuurgebieden en mooie buitenplaatsen rondom Zeist. De eerste les starten we bij Restaurant Oud-London in Zeist.

 

Meld je hier aan

 

Woon je verder weg? Kijk dan op mind-walk.nl voor een trainer bij jou in de buurt.